Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa hoitosivuilleni!

Hoitosivu keskittyy hoitotarinoiden kirjoitteluun Pokémonhoitoloihin, ellen sitten ole valinnut hoitokirjaan kirjoittelua hoitosivun sijaan syystä tai toisesta. Julkaisen tarinoita tänne sen mukaa, kun ehdin ja pystyn. :)

- Flaronet

 

Päivitykset:

16.1.-17

Etusivun ja sivuinfon teksti muokattu, Päähahmot-osion linkki navista häivytetty pois näkyvistä, vieraskirjaan laitettu ns. esittelyteksti ja mainosviekku luotu + mainosviekkuun oma esittelyteksti.

-Flaronet

 

15.1.-17

Koska pääsin Linkiin hoitajaksi, niin kyseinen sivusto on nyt laitettu hoitotarinoihin sekä hahmoni ja hoidokin tiedot ovat esillä. Tekijänoikeuksiin uusi copy Bulbapedialle. Ensimmäinen tarina Linkiin puolestaan tulee tässä lähipäivinä.

Mitä sivuston ulkoasuun tulee, toistaiseksi mennään tällä Suntuubin valmisulkalla ennen kuin olen hankkinut uuden ulkan, esim. Viimakourasta (jos osaan valita sopivan ulkan sivuille). Mutta tulkaa tuonne vieraskirjaan huutelemaan, jos on jotain, ellen sitten tule tietoiseksi asiasta vaikkapa Paralyzedin chatissa, josta minut voi muunmuassa bongata keskustelemasta. :D

-Flaronet

 

1.10.-16

Dodih, sain jotenkin kursittua nämä sivut kasaan, vaikka sisältöä ei olekaan vielä tässä vaiheessa kauheasti. :'D *köhköh* Mutta sisältöä tulee sen mukaan, kun liityn eri hoitoloihin jne. Totuttelen samalla Suntuubin käyttöön, koska en ole aiemmin käyttänyt Suntuubia. Olen aiemmin käyttänyt ainoastaan tuota Websiä ja siitäkin on aikaa. Mutta hiljaa hyvä tulee. :)

Kaiken lisäksi joudutte tyytymään Suntuubin valmislayoutiin, koska en osannut päättää noista kopiointisivuilla olevista layouteista sopivaa, koska kaikki ne olivat omalla tavallaan hienoja. :D Mutta vaihdan layoutin sitten jossain vaiheessa, jahka ensin pääsen sinuiksi Suntuubin kanssa. :)

E: Lisäsin vielä oman osion hoitotarinoille, kun en muistanut laittaa sitä. :'D

-Flaronet

©2019 Flaron hoitosivut - suntuubi.com